'Messi speelt deze gigantische rol in niet-selectie Mauro Icardi'

'Messi speelt deze gigantische rol in niet-selectie Mauro Icardi'
Maandag 21 mei 2018 - 21:52   I  

De bondscoach van Argentinië, Jorge Sampaoli, neemt de topspits Mauro Icardi niet meer naar Rusland. De Argentijn trapt bij Inter Milan alles tegen de touwen, maar toch is dat niet voldoende om mee te mogen naar Rusland.

Sport/Voetbalmagazine analyseert de niet-selectie van Mauro Icardi. Ook Lionel Messi speelde daar een rol in, want die kan het niet zo goed vinden met Icardi. Dat zou een rol hebben gespeeld en er uiteindelijk ook voor gezorgd hebben dat de topspits niet kan schitteren op het WK.

'Uiteraard heeft de zaak-Icardi, net zoals de hetze rond Radja Nainggolan, extrasportieve wortels. De Inter-spits wordt in eigen land met de vinger gewezen sinds zijn affaire met Wanda Nera in 2013. Die tv-personality was tot haar huwelijk met de topspits getrouwd met Maxi Lopez, collega-voetballer van Icardi in de Serie A. Het publieke imago van Icardi kreeg vervolgens een deuk van jewelste. Bovendien is het een goedbewaard geheim dat Messi het persoonlijk minder goed kan vinden met Icardi dan met zijn jeugdvriend Agüero.'

Poll: Snap jij dat Messi zoveel invloed zou hebben op een WK-selectie?

TAGS  I  Icardi  I  Inter Milan  I  Messi  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024