Nainggolan krijgt steun uit alle hoeken, maar dan valt er iets pijnlijk op

Nainggolan krijgt steun uit alle hoeken, maar dan valt er iets pijnlijk op
Maandag 21 mei 2018 - 22:05   I  

Radja Nainggolan krijgt van iedereen steunbetuigingen. Ook in het buitenland en ver daarbuiten stromen reacties binnen door de niet-selectie van Il Ninja. Maar dan valt er iets pijnlijks op. De medespelers houden zich opmerkelijk stil.

Tot in de Verenigde Staten, waar Trevor Noah via twitter ook zijn ongenoegen uit. Trevor Noah is een wereldbekende komiek en presentator van The Daily Show. “Het kan niet dat Radja uit de selectie is gelaten voor tactische redenen. De coach houdt niet van zijn persoonlijkheid”, laat Noah weten.

Ondertussen is ook een grote protestactie aan de gang op facebook waar al tienduizenden mensen zich voor hebben opgegeven. Maar de teamgenoten bij de Rode Duivels houden zich opvallend stil. Zo merken ook de fans, die niet begrijpen dat Radja niet gesteund wordt door zijn collega-voetballers.

“Geen enkele steun van collega Rode Duivels”, wordt opgemerkt. Zou Nainggolan dan niet goed genoeg in de groep liggen om door te wegen op de keuze van Martinez? Één tweet stelt zich alvast vragen waarom het zo stil is rond de medespelers van Nainggolan, die duidelijk aangeslagen is.

Poll: Moeten ook de collega-Rode Duivels zich laten horen?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024