Sonck zorgt voor verbazing na uitspraken over Nainggolan

Sonck zorgt voor verbazing na uitspraken over Nainggolan
Maandag 21 mei 2018 - 22:50   I  

Het is maandagavond, wat betekent weer tijd voor Extra Time. De analisten en gasten van het wekelijks praatprogramma hadden uiteraard hun handen vol met de selectie van Robert Martinez voor het Wereldkampioenschap. Het nieuws van de dag was uiteraard Nainggolan die niet bij de 28 namen zat.

“Ik denk dat Nainggolan wel op de tactiek van Martinez uit de voeten kan. Radja kan op elke positie van het middenveld uit de voeten, maar blijkbaar heeft de bondscoach een andere visie”, laat Franky Van Der Elst weten.

“Ik vind dat Nainggolan het meest flexibel is van alle Rode Duivels”, laat Filip Joos weten. “Ik denk wel dat het een excuus is. Om te zeggen dat hij die 6 en 8 niet aankan. Nainggolan heeft nooit gezegd dat hij die 10 persé wil.”

Maar dan komt Wesley Sonck plots verrassend uit de hoek. “Nainggolan is geen Messi he.” Nadat de ex-Rode Duivel de niet-selectie van Nainggolan vergelijkt met die van Icardi bij Argentinië. Op twitter reageerde kijkers vol verbazing. “Volgens mij heeft Wesley Sonck nog ambitie om terug te keren bij de Rode Duivels”, zo klonk het onder meer.

Poll: Heeft Sonck gelijk over Nainggolan?

TAGS  I  Sonck  I  Joos  I  Nainggolan  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024