'Anderlecht staat op het punt om deze 3 (!) transfers af te ronden'

'Anderlecht staat op het punt om deze 3 (!) transfers af te ronden'
Dinsdag 22 mei 2018 - 06:41   I  

De competitie is achter de rug voor Anderlecht, maar dat wil niet zeggen dat ze nu stilzitten in het oefencomplex te Neerpede. Voorzitter Marc Coucke en - vooral - sportief manager Luc Devroe maken dezer dagen serieus werk van versterking. Zo zouden beide heren op het punt staan om opnieuw drie nieuwe spelers vast te leggen.

Het Laatste Nieuws meldt dat paars-wit op een zucht van aanwinst nummer vier staat. Anderlecht zou bijna een akkoord hebben met Rode Ster Belgrado over flankaanvaller Luka Adzic. De 19-jarige Serviër wordt deze week in Anderlecht verwacht. "Of ik ga tekenen? (lacht) We zullen zien", aldus de speler in de krant.

Verder wil Anderlecht ook een doorbraak forceren in de dossiers rond Carlos Eduardo (21), de Braziliaanse linksbuiten van Goias, en Aristote Nkaka (21) van KV Oostende. Als alles volgens plan verloopt legt paars-wit eerstdaags dus opnieuw drie spelers vast. Eerder tekenden ook al Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag) en Elias Cobbaut (KV Mechelen) bij de club.

Poll: Zouden dit goede aanwinsten zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Adzic  I  Carlos Eduardo  I  Nkaka  I  KV Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024