Sterkhouder verrast iederéén: "Ik wil bij Anderlecht blijven"

Sterkhouder verrast iederéén:
Dinsdag 22 mei 2018 - 07:15   I  

Bij RSC Anderlecht wrijven ze zich nu al voorzichtig in de handen. Het is goed mogelijk dat sportief manager straks één gerichte transfer minder moet realiseren. Kara Mbodj, één van de huidige sterkhouders bij paars-wit, sluit immers niet uit dat hij bij de club blijft voetballen.

Daar waar iedereen dacht dat Kara al even aan zijn laatste maanden als Anderlecht-speler bezig was, spreekt de Senegalees dat tegen. "Als ik een goed WK speel, zit er misschien nog een interessante transfer in. Maar laat dit ook duidelijk zijn: ik wil niet per se weg bij Anderlecht. Ik zit hier goed, ben hier ook graag en als ik moet blijven, zal dat met volle goesting zijn. Neen, tot hiertoe had ik nog geen gesprek met de nieuwe voorzitter, de nieuwe manager of de trainer. Maar dat zal wel komen, zeker?", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Dit seizoen sukkelde Kara met een zware blessure aan de knie. "Ik heb een moeilijke periode achter de rug met twee operaties aan de knie in drie maanden tijd. Ja, twéé operaties en niet één zoals jullie dachten. Na mijn eerste operatie bij dokter Cugat in Barcelona had ik tijdens mijn revalidatie nog steeds last. Ik besliste om me een tweede keer te laten opereren door Cugat. Dit keer met goed gevolg, want ik voel me weer fit."

"En laat dit duidelijk zijn: alle beslissingen rond mijn blessure heb ik samen met de coach, de medische staf én de club genomen, in tegenstelling tot wat sommigen hebben geschreven", benadrukt de verdediger. "Ik wil de club trouwens bedanken, want in die vijf maanden heb ik heel veel steun gekregen. Ik was ook steeds in contact met de bondscoach van Senegal (Aliou Cissé, nvdr.). Iedere stap in mijn revalidatie overlegde ik ook met hem."

Poll: Hoop jij dat Kara bij Anderlecht blijft?

TAGS  I  Kara  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024