'Rob Schoofs bereikt verrassend akkoord met deze Belgische club'

'Rob Schoofs bereikt verrassend akkoord met deze Belgische club'
Dinsdag 22 mei 2018 - 07:26   I  

KV Mechelen tuimelde op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League. De degradatie kwam hard aan Achter de Kazerne, maar ondertussen krabbelt de traditieclub stilaan opnieuw overeind. 'Malinwa' realiseerde al enkele inkomende transfers, maar speelde met Elias Cobbaut (naar Anderlecht) ook al één van zijn belangrijkste spelers kwijt.

Er heerst momenteel ook nog steeds heel wat onduidelijkheid over spelers als Mats Rits, Colin Coosemans en Rob Schoofs. Het drietal is gewild in de Jupiler Pro League, maar bij Mechelen zijn ze niet van plan om hun sterkhouders zomaar te laten gaan. Meer zelfs: de clubleiding probeert de spelers in kwestie zelfs langer aan zich te binden.

Of Rits en Coosemans hun contract Achter de Kazerne zullen verlengen, is niet duidelijk. In het geval van Schoofs lijken de kaarten anders te liggen. Het Laatste Nieuws meldt dat Mechelen dicht bij een akkoord met de 24-jarige Limburger staat. Schoofs zou een contract voor drie seizoenen kunnen tekenen. Als de middenvelder in het tussenseizoen alsnog wil vertrekken, zal KV wel meewerken aan een transfer. 

Poll: Speelt Schoofs volgend seizoen in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Schoofs  I  KV Mechelen  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024