Deze basisspeler stelt Club Brugge gerust: "Ik blijf"

Deze basisspeler stelt Club Brugge gerust:
Dinsdag 22 mei 2018 - 08:06   I  

Club Brugge pakte dit seizoen zijn vijftiende landstitel ooit. Het speelt volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League, maar dreigt in de komende maanden natuurlijk ook enkele van zijn sterkhouders kwijt te spelen. Al is één belangrijke basisspeler nu al duidelijk: "Ik wil volgend jaar hetzelfde doen", aldus Brandon Mechele.

Mechele groeide dit seizoen uit tot een onverzettelijke rots in de defensie van blauw-zwart. De verdediger keerde terug na een uitleenbeurt aan STVV en speelde bij Club iédere minuut in de reguliere competitie en de play-offs."Eindelijk word ik door de fans, de media en de volgers van het Belgische voetbal geapprecieerd en dat doet wel wat met mij", geeft Mechele eerlijk toe in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik heb getoond dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat Club ook met mij resultaten kan behalen. Ik heb bewezen dat ik het ook kan en hoop volgend jaar hetzelfde te doen", benadrukt de verdediger. Mechele is zp één van de weinigen die met zekerheid in het Jan Breydelstadion zal blijven: "Of ik mijn hele carrière bij Club zou willen blijven? Waarom niet? Als het is zoals dit jaar, zeker en vast. Als je alles speelt en belangrijk kan zijn voor je club, zie ik niet in waarom je moet veranderen."

Poll: Is het goed dat Mechele bij Club Brugge blijft?

TAGS  I  Mechele  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024