'Buffon weigert Chinees bod van 32 miljoen en wil naar deze topclub'

'Buffon weigert Chinees bod van 32 miljoen en wil naar deze topclub'
Dinsdag 22 mei 2018 - 08:36   I  

Gianluigi Buffon (40) trok de deur bij Juventus achter zich dicht. Vorige zaterdag kwam de legendarische doelman voor de allerlaatste keer in actie bij de Italiaanse kampioen. Wat Buffon nu precies gaat doen is niet duidelijk, maar aan interesse in de Italiaan is er alleszins geen gebrek.

Toen Buffon op een persconferentie zijn afscheid bij Juventus aankondigde, liet hij al optekenen dat hij verschillende aanbiedingen op zak had. De doelman kon bij Juventus blijven in een andere functie, maar zou ook een laatste avontuur als speler niet uitsluiten. Boca Juniors en Parma droomden stiekem al van een samenwerking met Buffon, terwijl een niet nader genoemde Chinese club zelfs een jaarloon van 32 miljoen euro over had om de legende naar Azië te lokken.

Volgens diverse Franse media staat het evenwel zo goed als vast dat Buffon straks bij Paris Saint-Germain zal tekenen. De 40-jarige Italiaan zou er zijn handtekening onder een overeenkomst van twee seizoenen kunnen zetten en een laatste kans krijgen om de Champions League te winnen. Iets wat Buffon, die de beker met de grote oren nog nooit de lucht in mocht steken, zou aanspreken.

Poll: Hoop jij dat Buffon bij PSG tekent?

TAGS  I  Buffon  I  Juventus  I  PSG  I  Parma

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024