Geplaagde Berrier hakt knoop door over zijn toekomst bij KV Oostende

Geplaagde Berrier hakt knoop door over zijn toekomst bij KV Oostende
Dinsdag 22 mei 2018 - 12:25   I  

Hugo Broos ging een tijdje geleden als technisch directeur aan de slag bij KV Oostende. Hoewel zijn gespreksronde met de spelers nog niet is afgerond, is het nu al duidelijk dat de ervaren Broos met de grove borstel door de selectie zal gaan. Heel wat spelers moeten in het tussenseizoen opkrassen.

Een van die spelers is Franck Berrier. De 34-jarige Fransman heeft dit seizoen heel wat meegemaakt, maar bewijst met zijn voeten dat hij bij KV Oostende wel degelijk zijn plaats kan afdwingen. Berrier zelf wil nu blijven en wil de nieuwe coach, Gert Verheyen, overtuigen volgend seizoen.

"Dit seizoen heb ik zowat alles meegemaakt, maar ondanks alles heb ik op het veld toch laten zien dat ik nog iets kan bijdragen. Oostende wil dat ik vertrek, maar ik heb alvast die intentie niet. Ik heb nog een contract voor een seizoen en mijn familie is hier gelukkig aan zee. Ik zal dus niet veranderen om te veranderen, al zal ik mij zoals elke voetballer over elk voorstel buigen. Na mijn vakantie kom ik terug op 18 juni en dan zien we wel. Nu wil KVO mij laten gaan, maar misschien denkt de nieuwe trainer daar anders over en kan ik mij bewijzen voor hem", aldus Berrier in Het Laatste Nieuws.

Poll: Verdient Berrier een nieuwe kans bij KVO?

TAGS  I  KV Oostende  I  Berrier

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024