Goudhaantje Leandro Trossard laat zich uit over vertrek bij Racing Genk

Goudhaantje Leandro Trossard laat zich uit over vertrek bij Racing Genk
Dinsdag 22 mei 2018 - 12:40   I  

Gisteren vergeleek Filip Joos Leandro Trossard nog met Eden Hazard. Zijn doelpunt tegen Anderlecht deed dan ook denken aan de manier waarop Hazard in de kleine ruimte aalvlug wegdraait van zijn verdediger, met de rug naar doel nota bene. Trossard liet in play-off 1 merken dat Racing Genk hem dit seizoen heeft gemist.

Als Racing Genk een heel seizoen had kunnen genieten van zijn kwaliteiten, dan had het wellicht hoger in de rangschikking gestaan. Dat beseffen ze in Limburg maar al te goed en daarom proberen ze Trossard, die nog een contract heeft van twee seizoenen, te overtuigen met een nieuw contract. Die onderhandelingen staan on hold. Dat weet Het Laatste Nieuws.

'Genk heeft Trossard nog voor twee seizoenen vastliggen, maar probeerde hem tot een contractverlenging te bewegen. De onderhandelingen mondden niet uit in een akkoord en zijn voorlopig van de baan. Zijn prestaties in play-off 1 zullen niet onopgemerkt voorbij gegaan zijn en dus valt een transfer niet uit te sluiten.'

"Ik sluit een vertrek niet uit"

En Trossard houdt zijn opties wel degelijk open. Hij sluit een vertrek dan ook niet uit. "Ik ben niet met een transfer bezig, maar ik laat alles op me afkomen. Ik concentreer me voorlopig toch vooral op die match van zondag. Daarna zien we wel weer. Ik kan nu nog niet zeggen of ik bij Genk blijf", aldus Trossard.

Poll: Vertrekt Trossard op het einde van dit seizoen?

TAGS  I  RC Genk  I  Trossard

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024