'Vanhaezebrouck en Devroe kijken met open mond naar transfers Coucke'

'Vanhaezebrouck en Devroe kijken met open mond naar transfers Coucke'
Dinsdag 22 mei 2018 - 13:50   I  

Marc Coucke heeft niet gelogen toen hij zei dat hij Anderlecht wilde versterken. Het is midden mei en Anderlecht heeft met Abazaj, Makarenko en Cobbaut al drie transfers verwezenlijkt. En de koopdrang van Coucke is nog lang niet ten einde.

Zo wil hij ook nog onder andere Antonio Milic en Knowledge Musona naar het Astridpark halen. Voorlopig zijn dat toch niet de namen die Vanhaezebrouck voor ogen had. Hij loopt nu alweer het risico om met spelers opgezadeld te zitten die geen meerwaarde zijn voor paars-wit. Ook Devroe is nog niet overtuigd volgens Het Nieuwsblad.

'Bovendien lijken Vanhaezebrouck en zelfs Luc Devroe wat sceptisch dat Antonio Milic en Knowledge Musona, die van Oostende op weg zijn naar Anderlecht, dé spelers zijn die paars-wit nodig heeft. Oké, Milic heeft nog groeimarge, maar Musona is ouder en mislukte al eens in Duitsland. Toch zou het ons niet verbazen als Coucke morgen op zijn beleidsverklaring hun komst aankondigt. Die twee transfers lijken zich immers vooral op voorzitters­niveau af te spelen, de eerste afspraken erover werden al gemaakt toen Coucke KVO verkocht aan zijn goeie vriend Peter Callant.'

Poll: Zijn Milic en Musona aanwinsten voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  KV Oostende  I  Musona  I  Milic

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024