'Anderlecht plukt speler weg...en leent hem meteen uit aan KV Oostende'

'Anderlecht plukt speler weg...en leent hem meteen uit aan KV Oostende'
Dinsdag 22 mei 2018 - 14:30   I  

Marc Coucke kent de truken van de foor als geen ander. De flamboyante zakenman denkt niet één, niet twee, maar wel drie stappen vooruit. Daarom is hij vaak sneller dan de concurrentie en haalt hij zijn doelstellingen ook. Ook deze keer heeft hij een kleine verrassing in petto.

Deze morgen kon je al lezen dat Aristote Nkaka op Neerpede werd gesignaleerd. De jonge middenvelder van KV Oostende lijkt op weg naar Anderlecht, maar enkel voor zijn contract te tekenen. Nadien wordt hij namelijk meteen weer uitgeleend aan KV Oostende. Dat schrijft HLN.

'Opvallend: het is niet de bedoeling dat Nkaka volgend seizoen effectief deel zal uitmaken van de A-kern van paars-wit. Anderlecht zal hem normaal gezien meteen uitlenen aan... KV Oostende om zijn evolutie niet te stoppen.' Dat schrijft HLN.

Al lange tijd geregeld

Nkaka speelde nog maar sinds januari voor KV Oostende, maar Devroe en Coucke konden hem toen naar Oostende brengen met de belofte dat hij nadien naar Anderlecht kon. Dat zal nu dus ook gebeuren. Coucke dacht dus alweer drie stappen sneller dan de concurrentie. 

 

 

Poll: Is dit een slimme zet van Coucke?

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  Nkaka  I  Coucke

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024