Ook Divock Origi reageert na niet-selectie voor het WK

Ook Divock Origi reageert na niet-selectie voor het WK
Dinsdag 22 mei 2018 - 14:40   I  

We zouden het bijna vergeten, maar naast Radja Nainggolan missen nog enkele Rode Duivels het WK. Zo werd Divock Origi niet gekozen door Roberto Martinez. Origi kende geen al te best seizoen bij een kwakkelend Wolfsburg en mist zo dus het vliegtuig naar Rusland.

Ook Origi was erg teleurgesteld. Dat vertelde zijn vader aan Het Nieuwsblad. Origi was wel blij dat Martinez de moeite heeft gedaan om zelf te bellen naar de jonge aanvaller, want dat getuigt toch van respect. De teleurstelling was er uiteraard niet minder om, al begrijpt Origi de beslissing van de bondscoach wel.

“Het is mooi dat de bondscoach hem dat respect gunt en hem persoonlijk opbelde”, zegt zijn vader Mike. “Divock is ontgoocheld, maar hij begrijpt de keuze wel. Hij kende een moeilijk seizoen bij Wolfsburg, de hele ploeg had het hier moeilijk. Toch had hij nog hoop om mee te kunnen. Maar Lukaku en Batshuayi hebben dit seizoen beter gepresteerd, dat kan niemand ontkennen. Voor Divock was het een seizoen om uit te leren. Op termijn moet dit hem helpen om beter te worden.”

Poll: Begrijp jij deze beslissing van Martinez?

TAGS  I  Origi  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024