Ex-bondscoach Leekens geeft zijn ongezouten mening over niet-selectie Radja

Ex-bondscoach Leekens geeft zijn ongezouten mening over niet-selectie Radja
Dinsdag 22 mei 2018 - 14:55   I  

De voorbereiding voor het WK begon in alle hectiek toen Martinez liet weten dat hij Radja Nainggolan niet ging meenemen naar het WK in Rusland. Dat maakte uiteraard heel wat reacties los bij analisten, journalisten en fans.

Ook Georges Leekens heeft zijn mening over die niet-selectie van Radja Nainggolan. Leekens zal zijn collega niet snel aanvallen, maar hij is wel verbaasd dat Martinez de middenvelder van AS Roma niet meeneemt. Leekens vindt Radja geen moeilijke jongen, integendeel zelfs. Zij hebben wel goed kunnen samenwerken destijds.

"Ik heb een enorme waardering voor Martínez, maar ik ben wel verwonderd. Volgens mij paste Nainggolan in de winnaarsmentaliteit die we moeten hebben. Ik hoop wel dat het WK van de Belgen niet alleen rond Nainggolan zal draaien. Ook in andere landen zijn er namelijk spelers van zijn kaliber niet opgeroepen. Weet je, ik heb Radja nochtans graag, ondanks zijn grote mond. Het moeten niet allemaal jaknikkers zijn. Ik herinner me nog goed dat ik hem na een zwakke prestatie tegen Roemenië zei dat hij het niet slecht had gedaan. Hij stak zijn verwondering niet weg toen ik hem dat vertelde", aldus Leekens in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Radja volgens jou een moeilijke jongen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Leekens  I  Nainggolan  I  Martinez

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024