'Real Madrid geeft strijd om topspits op door schokkend hoog bedrag'

'Real Madrid geeft strijd om topspits op door schokkend hoog bedrag'
Dinsdag 22 mei 2018 - 15:40   I  

Robert Lewandowski is al enkele jaren dé aanvalsleider van FC Bayern München, maar nu zou de Poolse goalgetter van plan zijn om de Allianz Arena te verlaten. Achter de schermen maakt Lewandowski - in samenwerking met zijn entourage - werk van een supertransfer.

Het is een publiek geheim dat Lewandowski zelf droomt van een overstap naar Real Madrid. De 29-jarige topspits droomt ervan om vanaf volgend seizoen in het witte shirt van De Koninklijke te spelen en heeft daar ontzettend veel voor over. Momenteel zou Lewandowski samen met zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi aan een plan werken om Bayern München te verlaten.

Al lijkt Real Madrid niet meer zo happig te zijn op de komst van de Poolse topspits. Bayern München zou namelijk 100 miljoen euro vragen voor Lewandowski en dat vindt Florentino Perez toch iets te duur. Lewandowski is niet meer zo jong en de voorzitter van Real Madrid heeft dan ook geen zin om voor hem zo diep in de buidel te tasten.

Goed nieuws voor Chelsea

Dat zou dan goed nieuws zijn voor Chelsea, want ook de Engelse topclub wil de Poolse topspits weghalen uit Duitsland. Volgens Daily Express ziet Lewandowski een avontuur in de Premier League wel zitten trouwens. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Poll: Is 100 miljoen te veel voor Lewandowski?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  Lewandowski

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023