Van Moer haalt keihard uit naar Roberto Martinez én de voetbalbond

Van Moer haalt keihard uit naar Roberto Martinez én de voetbalbond
Dinsdag 22 mei 2018 - 15:55   I  

Het onbegrip over de niet-selectie van Radja Nainggolan blijft nazinderen. Het is haast onvoorstelbaar hoe hard het nieuws is aangekomen bij journalisten, analisten en voetbalfans. Bijna iedereen zou Nainggolan meenemen, behalve de bondscoach Roberto Martinez.

Wilfried Van Moer, Standard-icoon, begrijpt ook niets van de beslissing om Nainggolan niet mee te nemen. "Ik deel de mening van Roberto Martínez niet, zeker niet over Radja Nainggolan. Ik pak die altijd mee. Zeker weten", aldus Van Moer in Sport/Voetbalmagazine.

Hij is dan ook geen fan van de bondscoach. "Ik heb het niet zo voor die trainer. Hij maakt er een probleem van dat er eentje eens iets drinkt en een sigaretje rookt. Man toch! Had zo'n regel in onze tijd bestaan, dan mocht er geen één mee met de nationale ploeg."

"Ze hadden voor Preud'homme moeten kiezen"

Ook de Belgische voetbalbond maakte volgens hem een fout. Van Moer vindt dat het niet slim dat Martinez zijn contract werd verlengd. "Ik ga pas kijken na die matchen tegen Janneke en Mieke, zoals Panama. Maar ik ben geen fan van deze bondscoach. Ik had na de kwalificatiecampagne Michel Preud'homme gehaald."

Poll: Had de Belgische voetbalbond voor Preud'homme moeten gaan na het WK?

TAGS  I  Van Moer  I  Martinez  I  Nainggolan  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024