'Barça frustreert Real en betaalt 60 miljoen voor deze 2 transfers'

'Barça frustreert Real en betaalt 60 miljoen voor deze 2 transfers'
Dinsdag 22 mei 2018 - 17:00   I  

FC Barcelona wist Real Madrid dit seizoen af te troeven in de Primera Division. De Catalaanse topclub haalde de Spaanse landstitel binnen en hoopt ook volgend seizoen op het hoogste schavotje te staan. Het bestuur van Barcelona duwt het gaspedaal dan ook al flink in en maakt achter de schermen werk van enkele versterkingen.

De eerste transfer die ze bij Barça hopen af te ronden, is die van Clément Lenglet. De Franse verdediger speelde dit seizoen op een heel hoog niveau bij Sevilla en heeft de aandacht van diverse topclubs naar zich toe gezogen. Real Madrid zou de centrale verdediger eveneens graag willen aantrekken, maar De Koninklijke zal volgens Don Balon te laat komen. Barcelona is van plan om de afkoopsom in het contract van Lenglet, 30 miljoen euro, te betalen en de speler naar Camp Nou te halen.

Verder maakt Barcelona ook werk van de komst van Fabian Ruiz. De smaakmaker van Real Betis moet snel aanwinst nummer twee worden voor de Spaanse landskampioen. De middenvelder heeft, net als Lenglet, een vastgelegde afkoopclausule van 30 miljoen in zijn contract staan. Voor zijn eerste twee aanwinsten zou Barcelona dus 60 miljoen euro ophoesten. En daarna zou de clubleiding werk willen maken van een wereldtopper.

Poll: Zijn dit goeie aanwinsten voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Lenglet  I  Sevilla  I  Ruiz  I  Real Betis  I  Real Madrid

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023