'Plotse wending in dossier van Anderlecht-toptarget Ferreyra'

'Plotse wending in dossier van Anderlecht-toptarget Ferreyra'
Dinsdag 22 mei 2018 - 18:00   I  

RSC Anderlecht realiseerde tot dusver al drie inkomende transfers, maar voorzitter Marc Coucke, sportief manager Luc Devroe én trainer Hein Vanhaezebrouck dromen van meer. Zo richt paars-wit momenteel ook zijn pijlen op de gewilde aanvaller Facundo Ferreyra. Die werd dit seizoen topschutter bij de Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk, maar is er einde contract en wil graag naar een andere club.

Vorige week raakte reeds bekend dat Anderlecht af te rekenen krijgt met concurrentie van het Portugese Benfica en het Turkse Fenerbahçe. Toch was paars-wit niet kansloos, omdat Ferreyra zelf op zoek is naar een topclub in een kleinere competitie om op die manier volledig tot zijn recht te komen en belangrijk te zijn voor zijn nieuwe werkgever.

In de wandelgangen van het Constant Vanden Stockstadion klonk het steeds luider dat Anderlecht dicht bij een overeenkomst met Ferreyra leek te staan, maar die lijkt nu toch nog even de kat uit de boom te kijken. Russische media melden nu immers dat ook CSKA Moskou een oogje heeft op de 27-jarige Argentijn. CSKA is kapitaalkrachtig én bovendien nu al zeker van een plek in de poules van de Champions League. Een serieuze troefkaart, dat is wel duidelijk. Als Anderlecht de spits daadwerkelijk aan zich wil binden, zal het dus uit zijn pijp moeten komen.

Ferreyra werd dit seizoen topschutter in de Oekraïense competitie, waar hij Shakhtar Donetsk met 21 doelpunten in 29 competitiewedstrijden naar de landstitel leidde. Over alle competities heen maakte de spits zelfs 30 treffers.

Poll: Hoop jij dat Ferreyra volgend seizoen bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  CSKA Moskou

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024