DONE DEAL: Lokeren haalt Belg uit Jupiler Pro League binnen

DONE DEAL: Lokeren haalt Belg uit Jupiler Pro League binnen
Dinsdag 22 mei 2018 - 17:22   I  

Sporting Lokeren heeft dinsdagnamiddag een transfer met het oog op volgend seizoen bekendgemaakt. De Waaslanders nemen Michaël Tirpan over van KAS Eupen. De overgang van Tirpan hing al enkele dagen in de lucht, maar is nu ook effectief rond.

Tirpan speelde slechts één seizoen bij Eupen en kiest nu dus alweer voor een nieuw avontuur. Vanaf volgend seizoen moet hij de defensie van Peter Maes versterken. Tirpan zette zijn handtekening onder een overeenkomst van drie seizoenen en kijkt nu al uit naar het nieuwe avontuur in het Waasland.

“Het spreekt vanzelf dat ik erg blij ben met mijn komst naar Sporting Lokeren", zegt Tirpan op de webstek van zijn nieuwe werkgever. "Het is een club die toch tot de vaste waarden mag gerekend worden in ons land. Lokeren kende een moeizame start maar na de komst van Peter Maes ging het steeds beter met het spelpeil en de resultaten.  De club wil volgend jaar weer een stap vooruit zetten en het feit dat ze geloven dat ik daarbij kan helpen, geeft me vertrouwen.”

Poll: Goede transfer voor Lokeren?

TAGS  I  Tirpan  I  Eupen  I  Sporting Lokeren

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023