'Gent is andere Belgische topclubs te snel af voor deze smaakmaker uit JPL'

'Gent is andere Belgische topclubs te snel af voor deze smaakmaker uit JPL'
Dinsdag 22 mei 2018 - 19:30   I  

AA Gent sloot het seizoen af op de vierde plaats en bemachtigde op die manier een ticket voor de derde voorrondes van de Europa League. Volgend seizoen wil de club uit de Arteveldestad sterker voor de dag komen en daarom speurt manager Michel Louwagie momenteel naar versterking.

Eén speler staat alvast op het verlanglijstje van Gent: Chuba Akpom. De Engelsman speelde de voorbije maanden op uitleenbasis bij STVV en maakte daar een prima indruk. De 22-jarige aanvaller keert straks terug naar zijn moederclub Arsenal, maar daar heeft hij geen uitzicht op speelminuten. Akpom, die nog tot de zomer van 2019 onder contract ligt, mag dan ook vertrekken bij The Gunners.

Vorige week lekte al uit dat Gent van plan was om te onderzoeken of Akpom haalbaar is. Iets wat nu ook bevestigd werd door de Franstalige krant L'AvenirDe Buffalo's zouden dus effectief van plan zijn om zich met de beloftevolle spits van Arsenal te versterken. Op die manier zijn ze de andere Belgische topclubs alvast te snel af. Akpom maakte bij STVV zes doelpunten in vijftien wedstrijden.

Poll: Zou Akpom een aanwinst zijn voor AA Gent?

TAGS  I  Akpom  I  AA Gent  I  STVV  I  Arsenal

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024