'Ronaldo eist vertrek van deze 6 Real-spelers (waaronder 2 toppers)'

'Ronaldo eist vertrek van deze 6 Real-spelers (waaronder 2 toppers)'
Dinsdag 22 mei 2018 - 19:00   I  

Cristiano Ronaldo is nu al járen de grote ster bij Real Madrid en dat houdt ook in dat de Portugees enorm veel invloed heeft op het transferbeleid van zijn werkgever. Zo zou CR7 in het verleden al meermaals transfers tegengehouden hebben en aan het Real-bestuur gevraagd hebben om sommige spelers zo snel mogelijk te verkopen. Dat is nu niet anders...

In aanloop naar de Champions League zou Ronaldo aan voorzitter Florentino Perez gevraagd hebben om na afloop van het huidige seizoen afscheid te nemen van zes spelers in het bijzonder. De Portugese topaanvaller zou niet geloven in Kiko Casilla, Achraf Hakimi, Marcos Llorente en Dani Ceballos. Hij zou de vier spelers, die meestal bankzitter waren dit seizoen, dan ook liefst zo snel mogelijk naar een andere club zien verhuizen.

Maar dat is nog niet alles. Zo probeert Ronaldo ook eigenhandig een vertrek van Gareth Bale én Isco te forceren. CR7 vindt dat de twee topspelers niet constant genoeg presteren en vindt hen daarom niet goed genoeg om het shirt van De Koninklijke te mogen dragen. Om Isco en Bale straks te vervangen, hoopt Ronaldo op de komst van twee nieuwe vleugelaanvallers van het kaliber Eden Hazard of Mohamed Salah.

Poll: Vind jij dat Bale en Isco weg moeten bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Bale  I  Isco

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024