Plots behoort ook tweetal van Club en Genk tot WK-selectie Rode Duivels

Plots behoort ook tweetal van Club en Genk tot WK-selectie Rode Duivels
Dinsdag 22 mei 2018 - 20:00   I  

Roberto Martinez maakte maandagmiddag zijn voorlopige WK-selectie bekend. De bondscoach selecteerde 28-spelers, en op 4 juni vallen nog eens vijf spelers af. Maar omdat Martinez voorlopig nog niet over zijn voltallige selectie beschikt, heeft hij beslist om nog eens twee spelers bij de selectie te halen.

Martinez hecht er veel belang om met vier doelmannen te kunnen trainen. Aangezien Thibaut Courtois en Simon Mignolet deze week nog niet op het appel verschijnen, werden Jens Teunckens (door Club Brugge uitgeleend aan Royal Antwerp FC) en Nordin Jackers (KRC Genk) uitgenodigd om de WK-selectie van de Rode Duivels te vervoegen. Die twee zijn de vaste doelmannen van de nationale U21.

Teunckens kreeg toestemming van Club Brugge om donderdag en vrijdag met de nationale ploeg mee te trainen, Jackers niet. Genk-trainer Philippe Clement kan, in aanloop naar de barragematch tegen Zulte Waregem of Sporting Lokeren, zijn reservedoelman niet missen. Het is niet duidelijk of Martinez de twee goalies ook volgende week nog nodig heeft. Bij Club Brugge kunnen ze alleszins heel even zeggen dat ze ook een Rode Duivel in hun rangen hebben.

Poll: Is dit een goed idee van Martinez?

TAGS  I  Teunckens  I  Jackers  I  Martinez  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Rode Duivels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024