Kabasele pakt vlak na heisa over Nainggolan uit met briljant T-shirt

Kabasele pakt vlak na heisa over Nainggolan uit met briljant T-shirt
Dinsdag 22 mei 2018 - 20:45   I  

De niet-selectie van Radja Nainggolan ontketende sinds maandag een zondvloed aan reacties. Een dag later hebben Radja Nainggolan en al zijn voorstanders de beslissing van bondscoach Roberto Martinez nog niet helemaal kunnen plaatsen. Christian Kabasele laat de hele heisa niet aan zijn hart komen. De Watford-speler arriveerde in stijl op het oefencomplex van de nationale ploeg.

Een dag na de niet-selectie van Nainggolan bewees Kabasele dat hij niet al te lang blijft stilstaan bij de beslissing van Martinez. Hij verscheen met de glimlach en een opmerkelijk T-shirt op het oefencomplex in Tubeke. "Je m'en bat les c...", verwijzend naar de inmiddels beruchte uitspraak "Je m'en bat les couilles", van Kevin De Bruyne. De middenvelder van Manchester City liet zich die uitspraak ontvallen tijdens een Frans interview na de EK-match tegen Italië van twee jaar terug. België verloor toen met 0-2 en KDB wilde benadrukken dat het hem weinig kon schelen als de Rode Duivels de overige poulematchen zouden winnen.

De quote van De Bruyne ging een eigen leven leiden en vooral de Franstalige Duivels konden er hartelijk om lachen. Nu besliste Kabasele dus om de uitspraak op een T-shirt te plakken. Toegegeven: dit is geniaal, Christian! Al vragen we ons wel af hoe De Bruyne zal reageren...

Poll: Vind jij dit grappig?

TAGS  I  De Bruyne  I  Kabasele  I  Rode Duivels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024