'Mourinho bombardeert deze Real Madrid-ster tot absoluut hoofddoel'

'Mourinho bombardeert deze Real Madrid-ster tot absoluut hoofddoel'
Dinsdag 22 mei 2018 - 20:35   I  

José Mourinho moest tijdens het voorbije seizoen lijdzaam toekijken hoe rivaal Manchester City de rest van de Premier League in de vernieling speelde en met sprekend gemak de Engelse landstitel veroverde. Genoeg is genoeg en straks wil 'The Special One' met zijn vernieuwd Manchester United de strijd aangaan met de ploeg van Pep Guardiola.

Eerst en vooral hoopt Mourinho zijn defensie onder handen te nemen. De trainer van Manchester United is niet te spreken over zijn centrale verdedigers en wil er straks dan ook een échte topper bij. Volgens Don Balon zal Mourinho alles op alles zetten om Raphael Varane weg te halen bij Real Madrid.

Mourinho kent Varane nog van zijn tijd bij De Koninklijke en heeft de Fransman erg hoog zitten. Als het even kan hoopt de Portugees straks opnieuw te kunnen samenwerken met de man die ondertussen een vaste waarde is geworden in het Real Madrid van Zinédine Zidane. Mourinho zou bereid zijn om alles te doen, zolang hij Varane maar naar Old Trafford kan lokken.

De 25-jarige Varane is ondertussen al enkele seizoenen een vaste waarde bij Real Madrid. Dit seizoen verscheen hij in de competitie 27 keer aan de aftrap en was hij een vaste waarde in de Champions League-campagne.

Poll: Denk jij dat Manchester United Varane kan losweken bij Real Madrid?

TAGS  I  Mourinho  I  Varane  I  Real Madrid  I  Manchester United

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024