Rode Duivel heeft boodschap voor Martinez en Radja: "We zijn ontgoocheld"

Rode Duivel heeft boodschap voor Martinez en Radja:
Dinsdag 22 mei 2018 - 21:10   I  

De Rode Duivels bleven lange tijd stil nadat Roberto Martinez zijn selectie bekendgemaakt had. Maar vandaag komen de reacties langzaam maar zeker binnen. De Duivels zijn duidelijk niet echt tevreden met de beslissing van Roberto Martinez en steunen Nainggolan massaal.

Zo vertelde ook Marouane Fellaini vandaag aan VTM dat hij en andere Rode Duivels de beslissing van Martinez moeilijk kunnen vatten. “Het is een grote verrassing, maar het is de keuze van de trainer. Het is de coach die beslist, hij is de baas", aldus Fellaini.

De ontgoocheling is dan ook groot bij de spelers, maar opnieuw weerklinkt dat iedereen zich bij de keuze zal moeten neerleggen. “Er zijn heel wat spelers ontgoocheld vandaag, net zoals het Belgische publiek dat is. Maar we moeten de beslissing van de coach respecteren.”

Contact met Radja

Fellaini heeft ook al contact gehad met Radja en uiteraard was die erg ontgoocheld. “Hij was teleurgesteld”, bevestigt Fellaini. “Ik heb hem gezegd om de beslissing van de coach te respecteren. De coach zal wel zijn redenen hebben. We moeten dat accepteren. Wij, de spelers begrijpen het ook niet, omwille van zijn kwaliteiten. Ik denk wel dat hij mentaal sterk is. Dat hij stopt als international, kan ik begrijpen. Maar ik ben er zeker van dat hij volgend seizoen nog sterker zal zijn.”

Poll: Kunnen de fans iets doen om Martinez van gedachten te doen veranderen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Nainggolan  I  Fellaini

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024