Haalt Club Brugge meteen twee spelers in één keer weg bij Racing Genk?

Haalt Club Brugge meteen twee spelers in één keer weg bij Racing Genk?
Dinsdag 22 mei 2018 - 21:52   I  

Vincent Mannaert en Club Brugge willen niet meer dezelfde fout maken als twee seizoenen geleden. Toen versterkte Club zich niet na de titel en pakte het 0/18 in de Champions League. Club Brugge zal nu de spelers laten gaan die willen vertrekken en zich versterken waar nodig is. Club zal volgend seizoen namelijk op de drie fronten willen meestrijden.

Dan moet er wel wat kwaliteit bijkomen en daarvoor hoopt Club Brugge te gaan shoppen bij ex-coach Philippe Clement. Club Brugge toont namelijk interesse in twee spelers van Racing Genk, die bovendien mogen vertrekken. Een dubbelslag voor Club is dus wel degelijk mogelijk.

Het gaat om Siebe Schrijvers en Clinton Mata. Tijdens de voorbije weken lekte al uit dat niet alleen RSC Anderlecht, maar ook Club Brugge een oogje heeft op Schrijvers. De beloftevolle aanvaller overtuigde vorig seizoen in de Luminus Arena en begon ook aan de huidige voetbaljaargang als een vaste waarde. Sinds de komst van Clement gaat het evenwel minder met Schrijvers, die nog maar nauwelijks van de bank komt.

Niet terug naar Charleroi

Ook Mata staat in de belangstelling van Club Brugge. De vraagprijs zou ondertussen ook al wat gezakt zijn, waardoor Club Mata al kan overnemen voor een bedrag tussen de 3 en de 3,5 miljoen. Op de rechterflank zal hij de concurrentie moeten aangaan met Cools en Diatta.

Poll: Wie is de grootste aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Schrijvers  I  Mata

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024