Mulder laat deze 10(!) spelers thuis en kiest in de plaats voor Nainggolan

Mulder laat deze 10(!) spelers thuis en kiest in de plaats voor Nainggolan
Dinsdag 22 mei 2018 - 22:10   I  

Dat Radja Nainggolan niet meegaat naar Rusland is wellicht niet het ergste, maar dat er sommige spelers wel een ticket krijgen terwijl die een pak minder zijn dan Radja, dat is dan weer wel een erg pijnlijke vaststelling. Een vaststelling die bovendien heel wat mensen maken.

Zo ook Jan Mulder, die in Het Laatste Nieuws zijn keuze voor Nainggolan neerschrijft. Hij begrijpt de keuze niet, net omdat hij ziet dat er heel wat spelers meegaan die nooit de voorkeur zouden mogen krijgen op Nainggolan. En dat zijn er trouwens heel wat.

"Martínez is een integer, weldenkend mens. Ik niet. Ik vind Nainggolan op elke vierkante centimeter van het veld beter dan Januzaj. Ciman? Nainggolan natuurlijk, hoef er geen seconde over na te denken, terwijl Nainggolan toch geen wereldklasse is. Kabasele? Nainggolan. Tielemans? Nainggolan. Het rode potlood was door de namen Witsel en Chadli (het afgelopen seizoen spoorloos) gegaan en ik had Nainggolan opgeschreven. Dendoncker, Jordan, Thorgan en Boyota? Vier keer Nainggolan."

Poll: Is Nainggolan kwalitatief beter dan heel wat Duivels die wél mee mogen?

TAGS  I  Mulder  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024