'City gaat concurrentie aan met United en Barça voor absolute topspeler'

'City gaat concurrentie aan met United en Barça voor absolute topspeler'
Dinsdag 22 mei 2018 - 22:25   I  

Manchester City heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Het ging als een wervelwind door de Premier League en haalde maar liefst 100 punten. Pep Guardiola liet zich dus ook in de Premier League gelden als absolute topcoach. De Spanjaard wil volgend seizoen echter nog beter doen.

Het enige probleem is dat Man City momenteel geen absolute sterspeler heeft die een wedstrijd kan beslissen als het moeilijk gaat. Liverpool heeft dat met Salah bijvoorbeeld wel en dat werd duidelijk in de Champions League. Guardiola moet al te vaak rekenen op het collectief en het talent van De Bruyne en Silva. Maar een flits om de wedstrijd te beslissen hebben beide heren ook niet echt.

Daarom zou Pep Guardiola zich volgens Diario Gol  mengen in de helse strijd om Antoine Griezmann van Atlético Madrid. Barcelona en Manchester United hengelen beide naar zijn diensten en nu zou ook City proberen om zich te mengen in de discussie. Het mag duidelijk zijn dat de Fransman een belangrijke hoofdrol zal spelen in de komende transferperiode.

Poll: Mist Man City nog een absolute sterspeler?

TAGS  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Barcelona  I  Griezmann  I  Atlético Madrid

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024