Er valt Ceulemans iets vreemds op aan niet-selectie Nainggolan

Er valt Ceulemans iets vreemds op aan niet-selectie Nainggolan
Dinsdag 22 mei 2018 - 22:45   I  

De voorbereiding voor het WK begon in alle hectiek toen Martinez liet weten dat hij Radja Nainggolan niet ging meenemen naar het WK in Rusland. Dat maakte uiteraard heel wat reacties los bij analisten, journalisten en fans. Ook enkele ex-Rode Duivels vinden dit trouwens een vreemde beslissing.

Zo gaf Jan Ceulemans, tot voor kort record-international, zijn mening over de hele heisa. Hij snapt de beslissing van Roberto Martinez ergens wel, maar denkt toch dat er meer scheelt dan enkel het tactische. Volgens hem zit er een kink in de kabel tussen beide heren.

"Martínez is de bondscoach en we moeten ons neerleggen bij zijn beslissing. Ik zou altijd een vliegtuigticket geboekt hebben voor Nainggolan, al begrijp ik de beslissing van Martínez ook wel. Radja past minder goed in het systeem dat de bondscoach voor ogen heeft en dat is ook de uitleg die Martínez geeft voor de niet-selectie. Handig voor de Spanjaard, want ik denk dat er toch meer speelt tussen Nainggolan en hem", aldus Ceulemans in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is dit vooral een persoonlijke keuze van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Nainggolan  I  Ceulemans

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024