Defour neemt het op voor Radja, maar merkt ook iets op aan de middenvelder

Defour neemt het op voor Radja, maar merkt ook iets op aan de middenvelder
Dinsdag 22 mei 2018 - 23:05   I  

De Rode Duivels hebben zich lange tijd stil gehouden na de bekendmaking van Martinez dat Radja Nainggolan niet meegaat naar Rusland. Nu komen de reacties wel mondjesmaat binnen en de Duivels zijn eigenlijk allemaal unaniem. Ze vinden het jammer dat Nainggolan niet naar Rusland gaat.

Steven Defour was vanavond te gast op de boot van Gert Late Night. Ook hij zou Nainggolan meenemen. Over het tactische aspect van de keuze was Defour ook duidelijk. "Persoonlijk had ik hem meegenomen, want hij is een topspeler van AS Roma en hij speelt een topseizoen. Dan moet je gewoon mee naar het WK. Ik denk dat Martinez bedoelt dat Nainggolan als 10 speelt bij AS Roma en dat hij vindt dat hij bij de Rode Duivels betere spelers heeft."

"Hij kan niet tegen zijn verlies"

Defour merkt wel op dat Nainggolan passievol is en niet tegen zijn verlies kan. Hij steekt zijn frustraties ook niet onder stoelen of banken, maar dat hoeft niet noodzakelijk negatief te zijn in de ogen van Defour.

"Radja is iemand die niet tegen zijn verlies kan en die altijd wil spelen. Die kan soms wel kwaad zijn als hij op de bank zit en bij hem is dat expressiever dan bij iemand anders. Maar dat hoeft zeker niets slecht te zijn. Met de spelers heeft hij geen problemen, met geen enkele speler. Spelers zeiden dat ook."

Poll: Is het temperamentvolle iets wat de Rode Duivels net nodig hebben?

TAGS  I  Defour  I  Rode Duivels  I  Nainggolan  I  Martinez

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024