Standard-voorzitter schept duidelijkheid over Preud'homme: "Dit is het plan"

Standard-voorzitter schept duidelijkheid over Preud'homme:
Woensdag 23 mei 2018 - 06:14   I  

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook zeker: Michel Preud'homme wordt de nieuwe trainer van Standard. Dat bevestigt Bruno Venanzi, de voorzitter van de Luikse club. Venanzi had al een tijdje een akkoord met Preud'homme en maakt dat nu het seizoen voorbij is ook wereldkundig.

"Ja, Michel Preud'homme is de nieuwe trainer van Standard. Hij tekent een contract voor vier jaar", aldus Venanzi in Het Laatste Nieuws. De voorzitter van Standard heeft overigens opmerkelijke plannen met Preud'homme. "Michel wordt trainer, sportief directeur en mijn vicevoorzitter. De eerste twee seizoenen zal hij met zekerheid op de bank zitten. Michel zal helpen om van Standard weer een structurele topclub in België te maken."

Álles voor de komst van Preud'homme, zo blijkt. Venanzi brengt dus zelfs wijzigingen aan op het hoogste niveau. "Ik herteken de raad van bestuur. Michel zal daarin een zitje krijgen als mijn vicevoorzitter, en ook Olivier Renard komt in de raad van bestuur als 'directeur scouting'. Voorts krijgt Michel, in samenspraak met mij, de eindverantwoordelijkheid over alles wat het sportieve aanbelangt."

Poll: Is Preud'homme de juiste trainer voor Standard?

TAGS  I  Preud'homme  I  Standard  I  Club Brugge  I  Venanzi  I  Sa Pinto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024