'Eén van deze vijf bekende Belgen wordt nieuwe trainer Beerschot Wilrijk'

'Eén van deze vijf bekende Belgen wordt nieuwe trainer Beerschot Wilrijk'
Woensdag 23 mei 2018 - 06:36   I  

Beerschot Wilrijk speelde niet alleen Marc Brys, maar zijn volledige technische staf kwijt aan STVV. De ambitieuze 1B-club moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, en daar maken ze op het Kiel meteen werk van. Het bestuur heeft al meteen een shortlist met vijf trainers op klaar.

"Na het vertrek van trainer Marc Brys naar STVV maandag, heeft Beerschot Wilrijk de zoektocht naar een opvolger meteen opgestart. Uit een lange lijst van kandidaturen werd een shortlist van een vijftal namen overgehouden", meldt Het Laatste Nieuws.

De trainers die gepolst werden door het bestuur zijn alvast geen onbekenden in het Belgische voetbal. Het gaat om Jonas De Roeck, Yannick Ferrera, Ariël Jacobs, Jacky Mathijssen en Stijn Vreven. Alle vijf trainers zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen, wat de onderhandelingen uiteraard vergemakkelijkt.

"Ondertussen zou de technische commissie een voorkeur hebben voor één van deze kandidaten, al is het niet duidelijk wie in polepositie ligt. Normaal gesproken komt de deal met deze kandidaat op korte termijn rond. Ook aan de samenstelling van de rest van de technische staf wordt hard gewerkt", schrijft de krant nog. Volgens Het Nieuwsblad zou Stijn Vreven dé topkandidaat zijn.

Poll: Voor wie moet Beerschot Wilrijk kiezen?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Mathijssen  I  Vreven  I  Jacobs  I  De Roeck  I  Ferrera

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022