'Anderlecht bereikt akkoord over érg gewilde aanvaller'

'Anderlecht bereikt akkoord over érg gewilde aanvaller'
Woensdag 23 mei 2018 - 08:18   I  

Het is niet dat ze bij RSC Anderlecht op verschillende paarden wedden, maar voorzitter Marc Coucke en sportief manager Luc Devroe hebben gewoon de intentie om in aanloop naar volgend seizoen véél transfers af te ronden. De huidige kern is toe aan een opknapbeurt, zo heeft het nieuwe paars-witte bestuur geoordeeld. En dus maakt Devroe vaart.

In eerste instantie richtte Devroe zijn blik op de Belgische markt. Dat blijkt uit zijn eerste transfer die hij reeds wist af te ronden. Yevhen Makarenko (KV Kortrijk) en Elias Cobbaut (KV Mechelen) tekenden al en ook Antonio Milic, Aristote Nkaka en Knowledge Musona (allen KV Oostende) zijn onderweg.

Maar Devroe durft ook de buitenlandse toer op te gaan. Zo haalde hij met Kristal Abazaj (Qarabag) alvast een beloftevolle speler weg in Albanië. Met Luka Adzic hoopt de sportief manager van Anderlecht nu opnieuw een beloftevolle vleugelaanvaller vast te leggen. Het Nieuwsblad weet dat het dossier goed opschiet. Zo zouden Anderlecht en Rode Ster Belgrado al een akkoord hebben over een transfersom van 800.000 euro.

Deze week naar België

Deze week zakt de 19-jarige Adzic af naar België om de laatste details van zijn overgang uit te klaren. De gewilde aanvaller was bij verschillende Europese subtoppers in beeld, maar Devroe speelde kort op de bal en lijkt zijn slag dus thuis te halen.

Poll: Geloof jij in Adzic?

TAGS  I  Adzic  I  Anderlecht  I  Rode Ster Belgrado

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024