'Anderlecht beëindigt gesprekken over transfer Matz Sels'

'Anderlecht beëindigt gesprekken over transfer Matz Sels'
Woensdag 23 mei 2018 - 10:50   I  

RSC Anderlecht huurde Matz Sels tijdens het voorbije seizoen van Newcastle United. Aanvankelijk moest de Rode Duivel nog Frank Boeckx naast zich dulden, maar gaandeweg ontpopte Sels zich tot eerste doelman van paars-wit. In het Constant Vanden Stockstadion willen ze graag langer door met de huurling en het dossier lijkt nu ook in orde te komen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Sels opnieuw een stap dichter bij een definitieve transfer naar Anderlecht staat. De onderhandelingen tussen paars-wit en Newcastle United gaan de goede kant uit. Aanvankelijk deden de Engelsen moeilijk en wilden ze een groot deel van de geïnvesteerde 6,6 miljoen euro terugverdienen, maar binnen Anderlecht valt te horen dat de gesprekken nu toch hun einde naderen. Een deal is dus in zicht.

Zelf heeft Sels al een akkoord met Anderlecht. Hij kan in het Constant Vanden Stockstadion zijn krabbel zetten onder een overeenkomst voor de volgende vijf seizoenen. Sels wil graag bij paars-wit blijven. Hij voelt zich er gerespecteerd en het feit dat hij met Anderlecht Europa in kan, is interessant met het oog op de Rode Duivels. Als Sels effectief bij Anderlecht blijft, wordt hij eerste keuze onder de lat. Frank Boeckx wordt de back-up.

Poll: Juich jij een verlengd verblijf van Sels bij Anderlecht toe?

TAGS  I  Sels  I  Anderlecht  I  Newcastle United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024