Opmerkelijke boodschap voor Verhaeghe van Marc Coucke meteen na titel Club

Opmerkelijke boodschap voor Verhaeghe van Marc Coucke meteen na titel Club
Woensdag 23 mei 2018 - 13:30   I  

Club Brugge heeft haar vijftiende landstitel beet en daarmee zijn ze erg gelukkig. De laatste drie seizoenen won Club de titel twee keer. Anderlecht kon niet anders dan toegeven dat Club Brugge de verdiende kampioen werd dit seizoen.

Marc Coucke was groots in de nederlaag en belde Bart Verhaeghe op na de titel. Zo vertelde de voorzitter van Anderlecht vandaag op zijn persconferentie. "Ik heb Verhaeghe opgebeld en hem gefelicteerd met de titel. Ik heb hem wel meteen gezegd dat we het hen volgend seizoen moeilijker zullen maken", aldus Coucke.

De voorzitter doet er alvast alles aan om die woorden kracht bij te zetten. Hij wist al zeven transfers af te ronden en maakt ook nog eens werk van een verlengd verblijf van onder andere Alexis Saelemaekers en Adrien Trebek. Die leek lange tijd op weg naar de uitgang, maar wil nu toch blijven. Ook dat liet Coucke vandaag weten op zijn persconferentie.

Zelfde boodschap voor Vormer

Coucke had overigens dezelfde boodschap voor Vormer op het Gala van de Profvoetballer van het Jaar, vorige week. "Proficiat. Sta mij toe om het volgend seizoen toch iets moeilijker te proberen maken? Nee, het was oververdiend", aldus Coucke op het gala.

Poll: Zal Anderlecht het Club Brugge volgend seizoen moeilijker maken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Coucke  I  Verhaeghe

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024