Anderlecht-fans hopen vurig dat Coucke deze topspeler naar België haalt

Anderlecht-fans hopen vurig dat Coucke deze topspeler naar België haalt
Woensdag 23 mei 2018 - 16:19   I  

Bij RSC Anderlecht zitten ze dezer dagen niet stil. Woensdagmiddag kondigde de club de komst van zomaar eventjes drie nieuwe spelers aan. Luka Adzic, Knowledge Musona én Antonio Milic zetten allen hun krabbel bij paars-wit. En daar zal het nóg niet bij blijven. Achter de schermen maken Marc Coucke en Luc Devroe werk van een grote transfer.

Het geraamte van het nieuwe Anderlecht begint er stilaan te staan. Hein Vanhaezebrouck mag midden juni alvast zes nieuwe spelers op training verwelkomen. De jongens die nu al getekend hebben zullen niet allemaal basisspeler zijn, maar dat hoeft ook geen probleem te zijn. De écht grote transfers moeten immers nog volgen.

Zo hoopt Devroe binnenkort ook uit te pakken met de komst van Facundo Ferreyra. De 27-jarige Argentijn werd dit seizoen topschutter bij het Oekraïense Shakhtar Donetsk, maar is er einde contract en wil een nieuwe uitdaging aangaan. Ferreyra hoopt op een topclub in een kleinere competitie, zodat hij kan uitblinken. Dat klinkt als muziek in de oren van Anderlecht, dat werk maakt van de komst van de goalgetter.

De supporters van Anderlecht hopen alvast vurig dat Coucke zijn portefeuille bovenhaalt en Ferreyra weet te overtuigen met een dik contract. Uit een poll op onze website bleek dat zomaar eventjes 89% van de ondervraagden hoopt dat Ferreyra straks een Anderlecht-speler is. Een véél kleiner gedeelt, 11%, ziet de aanvaller liever niet naar Brussel verhuizen.

Poll: Is deze Ferreyra haalbaar voor Anderlecht?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024