Verhaeghe pikt er één speler uit: "Van gigantische waarde voor Club Brugge"

Verhaeghe pikt er één speler uit:
Woensdag 23 mei 2018 - 16:33   I  

Club Brugge veroverde dit seizoen zijn vijftiende landstitel in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Voorzitter Bart Verhaeghe is uiteraard een gelukkig man. In het programma 'Van Gils en gasten' blikte hij terug op het seizoen van blauw-zwart en haalde hij de loftrompet boven voor Timmy Simons.

De 41-jarige Simons houdt het na dit seizoen voor bekeken als profvoetballer, maar Verhaeghe maakt van de gelegenheid gebruik om het belang van de middenvelder nog eens te onderstrepen. "Toen ik Timmy destijds terug naar Club Brugge haalde was hij 35. We hadden zelf niet gedacht dat hij nu nog actief zou zijn. We hadden het wel gehoopt, want zoals je weet is Timmy een échte sportman."

"Timmy Simons is van gigantische waarde voor Club Brugge", ging Verhaeghe verder. "Timmy heeft dit seizoen niet veel gespeeld, maar het feit dat hij erbij was en de jonge jongens vertrouwen heeft gegeven én hen heeft gepusht om op training beter te doen dan hem, heeft ertoe geleid dat we de titel gehaald hebben. Bij de fysieke testen behoorde Timmy dit seizoen nog steeds in de top 10 van de beste spelers, tussen plaats vijf en tien. Hij is een legende van Club Brugge."

Poll: Is Timmy Simons een legende van Club Brugge?

TAGS  I  Simons  I  Verhaeghe  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024