Maher spreekt zich uit over transfer naar Anderlecht

Maher spreekt zich uit over transfer naar Anderlecht
Woensdag 23 mei 2018 - 19:10   I  

RSC Anderlecht haalde al heel wat nieuwe spelers in huis, maar de transferhonger van paars-wit is nog steeds niet gestild. Onlangs lekte uit dat Marc Coucke en Luc Devroe ook een oogje hebben op Adam Maher. De 24-jarige Nederlander met Marokkaanse roots laat zich nu uit over een transfer naar de Jupiler Pro League.

Maher was de voorbije maanden actief bij FC Twente, waar hij het goed deed. Door de degradatie van de club, was het echter geen optie om langer in Enschede te blijven. De transfervrije Maher mikt nu op een nieuwe club, wellicht buiten de Eredivisie. Volgens Maher zijn clubs uit de landen rond Nederland hem nog niet vergeten. "Zeker niet", klinkt het zelfzeker bij Voetbal International

"Ik ga het liefst aan de slag in een mooie competitie in West-Europa. Er is ook interesse genoeg, vanuit Engeland, Frankrijk en België bijvoorbeeld. Maar ook Spanje en Duitsland zijn mooie landen. Het is nu aan mij om de juiste keuze te maken", aldus Maher, die dus ook op interesse van Anderlecht kan rekenen.

De ploeg die Maher weet te strikken, doet alleszins een goede zaak. "Ik ben transfervrij. Daarnaast heb ik een half jaar bijna alles gespeeld, dus ik ben topfit. De obstakels zijn weg, er zijn geen excuses meer. Het komt op mij aan. Of dat druk geeft? Nee, integendeel. Het is tijd om revanche te nemen op mezelf. Dat mogen mensen van me verwachten, ik eis het van mezelf."

Poll: Zou jij Maher graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Maher  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024