Simons licht tipje van de sluier over zijn toekomstplannen

Simons licht tipje van de sluier over zijn toekomstplannen
Woensdag 23 mei 2018 - 20:12   I  

Timmy Simons (41) hield het vorig weekend voor bekeken als speler van Club Brugge. De ouderdomsdeken nam afscheid met een nieuwe Brugse landstitel, maar over zijn toekomst bleef Simons de voorbije maanden vrij vaag. Hij kan en wil bij Club Brugge blijven, maar in welke rol dan wel?

Toen Simons op het einde van de play-offs vragen over zijn toekomst kreeg, wilde hij er niet al te diep op ingaan. CEO Vincent Mannaert benadrukte toen dat het clubicoon sowieso op Jan Breydel zou blijven. "Hij weet dat er iets klaarligt voor hem. We zullen hem een soort van wildcard geven om eerst mee te lopen binnen de club."

"Opdat hij weet hoe de club werkt. Daarna kan hij kiezen hoe hij zijn functie zal invullen. Maar eerst wil hij het rustig aan doen en tijd spenderen met familie en vrienden. Dat heeft hij nu wel verdiend", vertelde Mannaert in Het Laatste Nieuws.

Werken voor jeugdacademie?

Ondertussen lichtte Simons zelf ook al een tipje van de sluier over zijn toekomstplannen. "Dat ik mag kiezen wat ik nu ga doen bij Club Brugge? 'Kiezen', is veel gezegd", lachte Simons bij Van Gils en gasten. "Maar ik wil wel in alle geledingen van de club eens proeven van wat er precies mogelijk is."

"Ik ben geïnteresseerd in een aantal dingen, niet alleen dicht bij het sportieve. Het kan goed zijn dat ik voor de jeugdacademie van Club ga werken of iets anders doe. Al ga ik nu eerst een weekje rust nemen. Daarna zal ik mijn keuze maken", besloot de kersverse kampioen.

Poll: Ben jij blij dat Simons sowieso bij Club Brugge blijft?

TAGS  I  Simons  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024