Van Crombrugge doet opmerkelijke uitspraak over transfer naar RSCA of Club

Van Crombrugge doet opmerkelijke uitspraak over transfer naar RSCA of Club
Woensdag 23 mei 2018 - 20:40   I  

Het is uitgesloten dat Hendrik Van Crombrugge ook volgend seizoen nog bij KAS Eupen zal spelen. De doelman heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij klaar is voor een stap hogerop en wil zich nu graag bewijzen bij een Belgische topclub. Aan interesse geen gebrek, maar het is goed mogelijk dat het nog even wachten is op witte rook...

Hoewel ze bij Eupen hopen dat ze hun doelman snel kunnen verkopen, denkt Van Crombrugge er anders over. "Het zou kunnen dat ik straks gewoon de voorbereiding aanvat met Eupen. Er is interesse van veel clubs, maar ik verwacht dat de aangekondigde keeperscarrousel in België pas op gang komt na het WK. Gent heeft een doelman op het WK, Standard (zijn ex-club, nvdr) ook", zegt het sluitstuk van De Panda's in Sport/Voetbalmagazine.

Club Brugge informeerde in de winter, en ook enkele weken geleden, maar zou nu andere pistes bewandelen. Anderlecht wil dan weer eerst proberen om Matz Sels definitief vast te leggen. Van Crombrugge, die graag eerste doelman wil zijn bij een Belgische topclub, heeft daar opmerkelijk genoeg begrip: "Dat zou ik ook proberen, als ik bestuurder van Anderlecht was", klinkt het.

Het dossier-Van Crombrugge dreigt dus nog even te blijven liggen bij de Belgische topclubs. Wie weet zelfs tot er stof op ligt. Iets wat ze bij Eupen liever niet zien gebeuren. "Hendrik heeft zich bij ons de afgelopen jaren goed ontwikkeld. Alleen mag dit niet eindeloos aanslepen. We moeten ook naar onszelf kijken. Het is niet de bedoeling dat die zaak midden augustus nog niet uitgeklaard is", zegt voorzitter Christoph Henkel.

 

Poll: Is Van Crombrugge klaar voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Crombrugge  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024