Luc Devroe haalt keihard uit naar Van Holsbeeck: "Kijk daar eens naar!"

Luc Devroe haalt keihard uit naar Van Holsbeeck:
Woensdag 23 mei 2018 - 21:20   I  

Luc Devroe heeft de transfer overgenomen van Herman Van Holsbeeck. De manager van Anderlecht moest plaatsmaken voor de komst van Devroe en die is ook niet bij de pakken blijven zitten. Anderlecht heeft ondertussen al zeven inkomende transfers geregeld.

Waar Anderlecht wel nog steeds op wacht is een absolute topspits. Daar snakt paars-wit al een tijdje naar en Herman Van Holsbeeck kon dat niet verwezenlijken voor Anderlecht. Devroe wil dat wel doen, maar zit ook nog steeds met Lukasz Teodorczyk. Het is nog onduidelijk wat zijn plannen zijn.

Al lijkt Devroe niet echt happig te zijn om verder te werken met de Poolse spits. Zo vindt Devroe dat er echt iets moet bijkomen voorin, ook als Teodorczyk toch zou blijven. Bovendien maakte Van Holsbeeck de verkeerde keuze door Thelin en/of Harbaoui te laten gaan.

"Kijk naar de topscutterstand"

"Je zit met enkele twijfelgevallen en Teo is daar één van. Gaat hij mee naar het WK en wat gebeurt daar? Cijfermatig kun je weinig zeggen, maar je mag niet alleen op Teo bouwen. Er moet versterking bij voorin. Als Teo bij het hervatten van de trainingen niet weg is, moet hij de concurrentie aangaan. Kijk ook naar de topschuttersstand: Harbaoui is topscorer, Thelin is derde. Dan had je misschien beter een van die twee gehouden", aldus Devroe volgens Sporza.

Poll: Maakte Van Holsbeeck een fout door een van die twee te laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Devroe  I  Teodorczyk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024