'Real Madrid en Barcelona gaan beide vol voor de nieuwe Neymar'

'Real Madrid en Barcelona gaan beide vol voor de nieuwe Neymar'
Woensdag 23 mei 2018 - 23:30   I  

FC Barcelona moest vorige zomer met lede ogen aanzien hoe Neymar de club verliet en bij Paris Saint-Germain tekende. De Fransen maakten er geen probleem van om de vastgelegde afkoopsom van 222 miljoen euro op te hoesten en zo speelde Barça één van zijn belangrijkste spelers kwijt.

In de maanden die daarop volgden ging Barcelona op zoek naar een opvolger voor Neymar. Het haalde Ousmane Dembélé weg bij Borussia Dortmund, maar mede door blessureleed kon de Franse vleugelaanvaller zich in zijn eerste seizoen in Camp Nou nog niet helemaal doorzetten

Met Philippe Coutinho haalde Barcelona in januari nog een grote naam binnen, maar in principe is het de bedoeling dat de Braziliaan een centrale rol in de ploeg op zich zal nemen. Een échte vervanger voor Neymar is er tot op heden nog niet opgestaan en bij Barça maken ze zich dan ook zorgen...

'De nieuwe Neymar'

Barcelona hoopt al een tijdje om de jonge Rodrygo van Santos weg te plukken. Real-voorzitter wil nu ook een versnelling hoger schakelen, want ook hij ziet het gigantische potentieel van de jonge Braziliaan. Door zijn manier van spelen wordt Rodrygo in Brazilië nu al vergeleken met Neymar. Als de aanvaller zijn potentieel weet waar te maken, kan hij op termijn net zo goed worden als de huidige ster van PSG en de Braziliaanse nationale ploeg. 

Rodrygo zelf wil liever nog even in Brazilië. Hij vindt dat hij nog niet klaar is voor de stap naar een grote club en wil het liever stap per stap doen. Zowel Barcelona als Real Madrid zullen dus nog eventjes moeten wachten om de jonge snaak naar Spanje te halen.

Poll: Is het slim van Rodrygo om nog even in Brazilië te blijven?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Rodrygo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024