De Mos ziet een paar grote problemen opduiken door Preud’homme

De Mos ziet een paar grote problemen opduiken door Preud’homme
Donderdag 24 mei 2018 - 08:30   I  

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het is nu officieel. Michel Preud’homme keert terug bij Standard. De Portugees Ricardo Sa Pinto werd na zijn laatste wedstrijd bij de Rouches op de schopstoel gezet en zo werd de deur voor Preud’homme wagenwijd opengezet. Toch voorspelt Aad De Mos niet meteen succes bij Standard.

“Het contract is eigenlijk al getekend tijdens de mindere periode van Sa Pinto. Niemand had erop gerekend dat hij nog de beker zou winnen en slechts op drie punten van de titel zou stranden. Niet makkelijk om te overtreffen”, vertelt Aad De Mos tegenover Het Nieuwsblad.

Dat tot tweemaal toe terugkeren bij de club een groot probleem kan vormen, weet de Nederlander ook. “Een eerste keer terugkeren bij je club is al moeilijk, laat staan een tweede keer. Maar Michel houdt van uitdagingen en hij is de keizer van Luik. Overal waar hij is geweest, kende hij succes.”

Ook de verschillende functies binnen de club kunnen zowel een voordeel als een nadeel zijn voor Preud’homme. “In het voetbal draait alles om resultaat. Het is van ondergeschikt belang wat je functie is. Zijn rol als ondervoorzitter? Die zal in de praktijk eerder een adviserende rol voor Venanzi betekenen.”

Poll: De verschillende functies van Preud'homme zijn een...

TAGS  I  De Mos  I  Standard  I  Preud'homme

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024