'Rode Duivel moet Manchester United 85 miljoen euro kosten'

'Rode Duivel moet Manchester United 85 miljoen euro kosten'
Donderdag 24 mei 2018 - 10:15   I  

Manchester United wil volgend seizoen weer volop meestrijden voor de prijzen. José Mourinho ziet dan ook graag een aantal versterkingen komen. Vooral in de verdediging is de Portugees op zoek naar een kwaliteitsinjectie en Toby Alderweireld is prioriteit.

De centrale verdediger kent geen goed seizoen bij Tottenham Hotspur. Door blessureleed en contractperikelen is de Rode Duivel helemaal naar de achtergrond verdwenen bij de Londense club. Het ziet er dan ook naar uit da Alderweireld aast op een vertrek.

The Mirror meldt dat grootmacht Manchester United alvast werk wil maken van de komst van Mega Toby. De Engelse krant laat weten dat Mourinho de onderhandelingen gestart is over een eventuele transfer. De 29-jarige verdediger heeft nog een contract tot 2020 en zou volgende zomer na de komende ‘maar’ 30 miljoen euro waard zijn.

Tottenham heeft er dus baat bij om Alderweireld nu te verkopen. De club zou een prijs van 60 miljoen euro hanteren maar voorzitter Daniel Levy is al een paar keer een koppige onderhandelaar gebleken. Engelse media melden dat Levy wel eens tot 85 miljoen kan vragen voor Alderweireld. En dat terwijl de Rode Duivel dit seizoen amper 14 keer in actie kwam in de Premier League, bizar.

Poll: Alderweireld is 80 miljoen euro waard?

TAGS  I  Manchester United  I  Tottenham  I  Alderweireld

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024