Coucke komt met ferme waarschuwing en gaat tegen schenen stampen

Coucke komt met ferme waarschuwing en gaat tegen schenen stampen
Donderdag 24 mei 2018 - 10:50   I  

Marc Coucke is ambitieus met Anderlecht, laat dat duidelijk zijn. De voorzitter van paars-wit heeft een volledig plan uitgewerkt en wil dat plan ook snel uitvoeren. De eerste stap is de selectie versterken zodat het weer volop kan meestrijden voor de titel. Toch komt Coucke met een ferme waarschuwing.

Coucke wil wat veranderen bij Anderlecht, en dat zal sommige mensen tegen de schenen stampen, zo weet de voorzitter. “Anderlecht is een aristocratische club en zoals elke aristocraat heeft hij een hekel aan revolutie. Maar deze aristocraten willen ook goed voetbal zien en die weten dat het geld kost”, aldus Coucke tegenover Le Soir.

“Kortom, ze begrijpen het, zelfs als niemand blij is om de gewoontes te veranderen. Maar dit weerhoudt mij niet om informatie in te winnen bij de wijze heren van de club. Je weet dat ik Roger Vanden Stock om advies blijf vragen! We luisteren veel… voordat we een definitieve beslissing nemen”, geeft Coucke opvallend toe.

Geen overgangsjaar

De revolutie van Coucke zal ook meteen zijn vruchten moeten afwerpen. “We zullen proberen komend seizoen een team klaar te stomen, maar we weten heel goed dat we in het eerste seizoen een aantal aanpassingen moeten doen. Ik wil echter niets horen over een overgangsjaar. Echt niet!” Aldus Coucke.

Poll: Anderlecht doet volgend seizoen weer mee voor de prijzen?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024