'Transfer Mbemba naar Anderlecht in stroomversnelling na straf voorstel'

'Transfer Mbemba naar Anderlecht in stroomversnelling na straf voorstel'
Donderdag 24 mei 2018 - 11:25   I  

Chancel Mbemba zou op het verlanglijstje staan van zowel Standard als Anderlecht. Een terugkeer naar het Astridpark lijkt het meest voor de hand liggend. Zeker nadat Coucke gisteren nog liet weten werk te willen maken van een secure defensie met power. Als er iemand power heeft is het de Congolese verdediger van Newcastle wel.

Toch lag een transfer steeds moeilijk door de hoge transferprijs. Zowel Anderlecht als Standard zouden daardoor de interesse wat hebben laten zakken, maar Newcastle doet nu een erg straf voorstel. Matz Sels staat op het punt om Anderlecht definitief te komen versterken en de Magpies zouden daar nu gewoon Chancel Mbemba willen bij betrekken. Daardoor kan Anderlecht Mbemba voor een prijsje meepikken, want Newcastle vraagt 'slechts' 8 miljoen voor beide spelers. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Een erg interessant voorstel, zeker als je weet dat Anderlecht Mbemba enkele seizoenen geleden nog verkocht voor 12 miljoen euro. Vier miljoen euro meer dan wat Newcastle nu vraagt voor Mbemba én Sels. Toch probeert Anderlecht de prijs nog te drukken, maar de vraag is of Newcastle zal willen meewerken. Anders zullen de fans van Anderlecht tevreden moeten zijn met enkel Sels, die voor 5 jaar een contract zal tekenen bij paars-wit.

Poll: Is dit een goede deal voor 8 miljoen?

TAGS  I  Mbemba  I  Anderlecht  I  Newcastle  I  Sels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024