'Club wil verrassend meewerken aan transfer van 2 absolute sterkhouders'

'Club wil verrassend meewerken aan transfer van 2 absolute sterkhouders'
Donderdag 24 mei 2018 - 11:40   I  

Club Brugge mag dan wel kampioen geworden zijn, dat betekent niet dat Vincent Mannaert geen huiswerk meegekregen heeft. Vroeger kregen schoolkinderen 'Vakantieblaadjes' mee naar huis om dan in een caravan in Nieuwpoort te maken tijdens de schoolvakantie. Mannaert kreeg daarentegen een stapel transferdossiers mee naar huis.

En daar zijn heel wat uitgaande transfers bij en bovendien niet van de minste. Zo liggen ook een vertrek van Wesley Moraes en Marvelous Nakamba op de bureau van Vincent Mannaert. Wesley won onlangs nog de prijs voor 'Rookie of the Year' en kan rekenen op heel wat interesse. Hetzelfde geldt trouwens voor Nakamba, die een ijzersterk seizoen speelde en al lange tijd kan rekenen op buitenlandse interesse.

Een transfer van beide spelers is volgens Het Laatste Nieuws verrassend genoeg niet onbespreekbaar. Wesley heeft een zeer specifiek profiel en is erg compatibel met een snelle spits zoals Diaby of Dennis. Bovendien is de Braziliaan nog erg jong waardoor er nog steeds wat rek op zit en bovendien gelooft het bestuur rotsvast in de jonge beer. Toch mag hij vertrekken bij een erg goed bod.

Ook Nakamba weg?

Hetzelfde geldt trouwens voor Nakamba, die dit seizoen bewezen heeft Timmy Simons te kunnen vervangen voor de verdediging. Mannaert heeft dus heel wat werk voor de boeg als hij beide spelers moet vervangen. En daar houden ze stilaan toch rekening mee.

'En ook in de voorste linie is er voor Club werk aan de winkel. Enigszins opvallend is er veel interesse in Wesley, die Club net als Nakamba bij een niet te weigeren bod zal laten gaan. Blauw-zwart houdt in die mate rekening met een vertrek van de Braziliaan dat het voorin niet enkel voor Diaby op zoek is naar een vervanger maar meer nog voor Wesley. De Bruggelingen zijn de zoektocht naar een grote, sterke spits gestart die de nieuwe speerpunt van de landskampioen moet worden.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Wie zal Club Brugge het meeste missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nakamba  I  Wesley

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024