Voetbalbond neemt erg drastische beslissing over Radja Nainggolan

Voetbalbond neemt erg drastische beslissing over Radja Nainggolan
Donderdag 24 mei 2018 - 12:25   I  

Het werd in een mum van tijd hét gespreksonderwerp in België, de niet-selectie van Radja Nainggolan. Het ging niet langer over de 28 spelers die wel in de selectie zaten, maar enkel en alleen nog maar over die ene speler die niet werd opgeroepen. Het werd meteen duidelijk hoe populair Nainggolan is, maar een goede rustige voorbereiding op het WK werd plots wel een pak moeilijker.

Dat vindt ook de voetbalbond en daarom riep die eerder al op aan de fans om zich opnieuw massaal achter de Rode Duivels én bondscoach Roberto Martinez te plaatsen. We gaan allemaal samen naar het WK in Rusland, al is dat dan zonder Radja Nainggolan.

Nu ging de voetbalbond ook nog een stapje verder. Zo schrijft Het Nieuwsblad dat de pers geen vragen meer mag stellen over Radja Nainggolan. 'Gisteren werd de pers door woordvoerder Stefan Van Loock aangemaand om niet langer vragen te stellen over de niet-selectie van Nainggolan, in de hoop de hetze definitief te kunnen begraven.'

En de fans?

Al is het nog maar de vraag of de rust daarmee terugkeert. Er wordt nu al een gigantisch fluitconcert aan het adres van Roberto Martinez verwacht tijdens de komende vriendschappelijke wedstrijden en veel fans zullen hun steun willen betuigen aan Radja Nainggolan. Al is het uiteraard belangrijk dat de Duivels met een positief gevoel naar Rusland kunnen trekken en dat wordt moeilijk als de sfeer overwegend negatief blijft.

Poll: Moeten de vragen omtrent Nainggolan ophouden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Nainggolan

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024