Gert Verheyen heeft duidelijke boodschap voor Marc Coucke

Gert Verheyen heeft duidelijke boodschap voor Marc Coucke
Donderdag 24 mei 2018 - 12:50   I  

Marc Coucke koos dit seizoen verrassend voor een nieuw avontuur bij Anderlecht. Daardoor moest hij zijn teergeliefde KV Oostende achterlaten. Met pijn in het grote hart van de voorzitter, want KVO zal voor altijd zijn 'weireldploegsje' blijven.

Peter Callant nam over en die koos voor Hugo Broos als sportief directeur. Broos koos op zijn beurt dan weer voor Gert Verheyen als nieuwe hoofdcoach van het nieuwe KVO 3.0. Vandaag mocht Gert Verheyen zijn eerste persconferentie geven en hij ziet het bijzonder positief in. Marc Coucke hoeft zich dus geen zorgen te maken, want zijn KVO is in goede handen. Verheyen denkt zelf dat het beter kan dan onder het bewind van Coucke.

"De hele staf is gemotiveerd om bij dit Oostende 3.0 aan de slag te gaan. Velen denken dat het na het vertrek van Marc Coucke bergaf zal gaan, maar wij geloven integendeel dat het beter kan op vele vlakken. Onder hem is de club natuurlijk enorm geëvolueerd. Maar de manier waarop de spelersgroep samenleefde, strookt niet met hoe ik het zie. Op dat vlak is er heel wat marge om te verbeteren", aldus Verheyen volgens Sporza.

Duidelijk van in het begin

Verheyen zal dan ook duidelijk proberen zijn vanaf het begin. "Ik wil bezieling in de groep krijgen. Dat moet op het veld te zien zijn, maar dat heeft ook te maken met hoe je de hele week voor de wedstrijd leeft. Vanaf dag één zal ik elke speler op zijn plichten wijzen en uitleggen waar we naartoe willen."

 

Poll: Zal KV Oostende het beter doen zonder Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  KV Oostende  I  Verheyen

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024