'Messi wil deze drie toppers erbij in plaats van Griezmann'

'Messi wil deze drie toppers erbij in plaats van Griezmann'
Donderdag 24 mei 2018 - 13:15   I  

Een transfer van Griezmann naar Barcelona leek lange tijd in kannen en kruiken, maar nu zou de Fransman toch erg twijfelen. De kans is een pak groter geworden dat Griezmann gewoon in Madrid blijft en dus moet Barcelona op zoek naar alternatieven.

Lionel Messi heeft volgens Don Balon een plan klaar om Barcelona te versterken zonder Griezmann. Zo zou hij in de eerste plaats Joshua Kimmich willen gaan halen. De rechterflankspeler heeft een gigantische actieradius en zou zowel offensief als defensief een versterking zijn op de rechterflank van de Catalanen.

Daarnaast speelt de kleine Argentijn met het idee om Coutinho een rijtje naar voor te schuiven. Coutinho op de linkerflank, Suarez op de 9 en Messi dan ook de rechterflank. Een heerlijke voorhoede, maar dan moet er op het middenveld wel iets bijkomen. 

Pjanic en Eriksen

Daarvoor heeft Messi ook al een plan klaar. Hij zou namelijk hebben voorgesteld om Pjanic van Juventus en Eriksen van Tottenham te gaan halen. Twee spelers die offensief geweldige dingen hebben laten zien en volgens hem in combinatie met Sergio Busquets een dodelijk trio op het middenveld zullen vormen.

Poll: Zou een middenveld met Busquets-Pjanic-Eriksen sterk genoeg zijn?

TAGS  I  Barcelona  I  Pjanic  I  Eriksen  I  Griezmann  I  Messi

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024